gatita Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Tylko nie kupuj w Euro, tam kest najdrożej ! Ja kupiłam na Allegro i zapłaciłam o 1/3 mniej. Cytuj
bietka Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Najtaniej jest tu.. https://www.electro.pl/produkt-MOULINEX_Wyp...-60612,126.html na allegro drożej jest o kilkadziesiąt zł.Poprzednik nadal działa ale ta blada góra pieczywa bardzo irytuje nas-piekę codziennie. W tym modelu 2 grzałki mam nadzieję rozwiążą problem i nareszcie będziemy mieli chrupką ,,skórynkę'' Cytuj
biedronka1863 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 a czy ktoś może piekł chleb w tej maszynie ale bez mąki pszennej????? Cytuj
mgada Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja mam ze swoim problem, kupiłam go ostatnio i piekłam w nim chlebek 4 razy i ani razu się nie upiekł, był nie wyrośnięty, nie dopieczony, stosowałam wszystko jak podano w przepisie, maszynka działa, program po programie ale cos jest nie tak. nigdy nie używałam tych suchych drożdży i nie wiem może z nimi coś źle robie? czy ktos miał może podobny problem? Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Być może wypiekacz ma małą moc i dlatego te chlebki wychodzą niewypieczone i niedopieczone. Słyszałam też, że w przepisach dołączonych do wypiekacza bywają błędy - może jest podana za mała ilość płynów lub za dużo drożdży - i to jest powodem, że chlebki nie wychodzą. Może warto spróbować upiec chleb z innego przepisu, na forum znalazłam taki Tutaj opisywany jest podobny problem i podawane są proporcje oraz przepis na chleb, warto przeczytać :) Pozdrawiam :grin: Cytuj
Nikusia29 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 RATUNKU!!! Czy ktos może mi pomóc, mam taki problem , a mionowicie. Posiadam wypiekacz do chleba mulinex i niestety 2 razy piekłam chleb i nic z tego, chleb wychodzi tak jakby surowy w środku, najdaje sie wtedy jedynie do wyrzycenia. nie wiem czemu tak sie dzieje, czy to wina mąki czy tego ze słaba ze mnie kucharka. Prosze o pomoc.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi