Gość Juleczka80 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Co myslicie o roznych płatkach do jogurtu, mleka itd.? Jecie? Ktore najbardziej lubicie? A co myslicie o Fitelli? Którą lubicie najbardziej? Cytuj
mireksz Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Wykorzystywałem z żoną kilka razy takie kombinacje, głównie z jogurtem, ale średnio przypadły nam do gustu. 1 Cytuj
basga Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja lubię z firmy Sante,i w Biedronce są płatki kukurydziane jabłkowe pychota. Cytuj
dronka.dronka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 też uzywam Sante, do swojej mieszanki dodałam rodzynki, suszone morele podrobnione, garść suszonych babanów rozdrobnionych, zwykłe płatki owsiane i siemię lniane. 1 Cytuj
zebcia Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 A ja uwielbiam vitalisy najbardziej bakaliowe. Z ciepłym mlekiem, zimnym albo z jogurtem naturalnym, nawet na sucho mi smakuje. Pyszne dla mnie to najlepsze na świecie musli, dlatego innych nie kupuję :sad: Cytuj
rubi11 Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Ja kupuję tanie muesli kilogramowe w Lidlu i jest dobre. Kiedyś dokupowałam jeszcze do niego paczkę muesli crunch, ale teraz mi sie nie chce :) Ja jem to tak: 5 łyżek muesli, mały jogurt owocowy np. jogobella i jak mam w domu to jakiś owoc (najczęściej 1 banan pokrojony w krążki lub 1 kiwi lub 2-3 mandarynki lub kawałek pomarańczy/grapefruita), troche orzechów,słonecznika,pestki dyni. 1 Cytuj
Katie201 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jeszcze żadne gotowe musli mi nie zasmakowało więc kupuję "gołe" płatki kukurydziane obojętnie jakiej firmy i mieszam je z suszonymi owocami (np crispy), do tego sypię orzechy i już :) Cytuj
papaja Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja mam problem z płatkami, bo często są za słodkie i mają jakiś twarde kawałki i boję się, że zęby połamię :) Wolę kupować owsiankę i uzupełniać ją swoimi dodatkami - rodzynki, orzechy, sok jakiś. Te Cripsy mnie zaciekawiły. Jabłka jem czasem i buraki, bo za normalnymi nie przepadam. Muszę spróbować dorzucić do owsianeczki mej :grin: 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 właśnie wczoraj jadłam takie musli na śniadanie - pycha :) 1 Cytuj
koczelada Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 popieram słowa czarnej :) albo można mieszać własne musli - kupić płatki owsiane i dodać ulubione suszone owoce 1 Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja ;lubię jogurty z płatkami, zazwyczaj jogurt jakiś owocowy, a płatki zwykłe takie jak Cornflakes ;) mleka jednak nic nie zastąpi, a taki jogurt to urozmaicenie ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi