Kaliope Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jolciu ogromnie się cieszę, że pieczarki smakują! Ja w sobotę będę robić je ponownie, bo w niedzielę u nas wielka impreza, będziemy świętować podwójnie: obronę mojej pracy magisterskiej i profesurę Taty ;) Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj
Jolcia Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kingo gratuluję Tobie i tacie. Pieczarki smakowały na imprezie. Goście zachwyceni nowym smakiem.Wraz z nimi stawiam 5. Cytuj
Kaliope Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jolciu bardzo Ci dziękuję. Cieszę się, że pieczarki smakowały i dziękuję również za ocenę. Pozdrowienia ;) Cytuj
fredzia Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Przepis jest dobry.Jak dla mnie za dużo oleju.Następnym razem dam tylko pół szklanki. Cytuj
Kaliope Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Cieszę się, że wypróbowałaś przepis Fredzia. Oczywiście, jeśli uważasz, że oleju jest za dużo, możesz zmniejszyć jego ilość - mam nadzieję, że wówczas pieczarki będą Ci smakowały jeszcze bardziej. Pozdrawiam serdecznie :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi