mac51 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Robiąc porządki znalazłem takie formy na ciastka. Pamietam, że smażyło się je na oleju, ale przepisu na ciasto nie pamiętam. Może ktoś robi takie ciastka, dzieki za odpowiedź :-? [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
wiola344 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witaj mac ,ja też mam takie formy i często je robie ,ja ciasto robie jak na naleśniki tylko trochę słodsze ,gęściejsze i dodaje proszku do pieczenia,albo takie jak na racuchy -drożdżowe tylko rzadsze ,do wyboru ,życze smacznego :-? Cytuj
mac51 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dzięki Wiolu :shock: Zrobię może jutro i się oczywiście pochwalę jak wyszło :-? [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Gość fabia Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Robiąc porządki znalazłem takie formy na ciastka. Pamietam, że smażyło się je na oleju, ale przepisu na ciasto nie pamiętam. Może ktoś robi takie ciastka, dzieki za odpowiedź :-D [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Witam. A gdzie można kupić takie foremki :-D ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi