Kaliope Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Upiekłam dziś to ciasto i jest bardzo smaczne, pół blachy zniknęło, gdy jeszcze było trochę ciepłe. Do ciasta dodałam dwie łyżki oleju, trochę kwaśnej śmietany i soku z cytryny - taka moja wariacja. Jutro mam zajęcia na uczelni - jeśli coś zostanie do mojego powrotu to wstawię zdjęcia. Polecam wszystkim, warto spróbować, szybkie i bardzo dobre :mrgreen: Cytuj
Kaliope Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Zrobiłam zdjęcie bo trochę zostało :mrgreen: Cytuj
Gość Ugosia Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Ciasto naprawdę smaczne , upiekłam je na urodziny męża i wszystkim bardzo smakowało.Dzięki za przepis Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Witam, skusiłam się na to szybkie i smaczne ciasto 🙂 Polecam :grin: Za przepis dziękuję i pozdrawiam autorkę :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi