k@sia Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nie wiem, czy nie powtarzam tematu, ale wydaje mi się, że nie ;) Znalazłam świetny sposób na zważoną masę maślaną. Należy dodać do niej ok. 1 łyżki roztopionego gorącego masła i energicznie ucierać. Naprawdę działa, dziś wypróbowałam, masa "zeszła się" elegancko :) Cytuj
Ignis Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja wkładam miskę z ważoną masą ,do miski z ciepłą wodą i ucieram masę do uzyskania jednolitej konsystencji. Cytuj
marzenab83 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Ja robię tak jak Ignis. Spróbuję tej metody z roztopionym masłem, będzie szybciej:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.