vogelka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 biała kapusta poszatkowana marchewka starta cebula w drobną kostkę lub posiekana zielona cebulka lub posiekany szczypiorek majonez pomieszany ze śmietaną, solą, odrobiną cukru, octu i pieprzu wszystko mieszamy i wkładamy do lodówki, aby sobą przeszło i już możemy jeść8) smacznego Cytuj
Marcin Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Można tez dodać trochę musztardy. Znalazłem tez wersję z innym sosem: ocet, sól, pieprz, cukier - proporcje do smaku Cytuj
Agusia Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 dodaj sporo cukru i zamiast zwyklej soli uzyj soli selerowej, polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.