Gość lipne12 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam serdecznie, Jestem nowym użytkownikiem forum więc jeżeli poruszam stare tematy to wybaczcie. Otóż remontuje kuchnie i podjąłem decyzje o kupnie granitowego zlewozmywaka. Rozpiętość cenowa pomiędzy firmami jest porażająca. Dlatego postanowiłem zapytać o opinie użytkowników. Otóż słyszałem aby przy wyborze zlewozmywaków granitowych unikać chińskich produktów. Co jest zresztą zrozumiałe. Ale trafiłem na atrakcyjne cenowo zlewozmywaki granitowe firmy "Eurodomo" oraz "Deante" Bardzo proszę o opinie co sądzicie o tych firmach. Dodam, że na zakup Franke lub Teka po prostu mnie nie stać. Którą firmę możecie polecić z tych dwóch "tańszych" które wymieniłem? Czekam na jakieś sugestie. Pozdrawiam, Michał Cytuj
Gość damian02035 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Witam, wprawdzie nie spotkałem się z użytkowaniem przez kogoś ze znajomych zlewozmywaków Eurodomo, więc ciężko mi coś o nich napisać. Znam za to bardzo dobrze zlewozmywaki produkowane przez DEANTE oraz STEIN HARD (również w miare przystępnej cenie), obie firmy są warte polecenia. Nie jest to chińszczyzna, są produkowane w Polsce, przez solidne firmy (obie dają 10 letnie gwarancje, wiec można spać spokojnie). Mam paru znajomych co używają takich zlewozmywaków i nie narzekają. Mam nadzieję, że jak nie lipne12 to może komuś innemu pomogłem. Pozdrawiam Cytuj
mart Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 jutro mam zamiar kupic granitowy zlew do mojej nowej kuchni, teraz juz wiem na jakie firmy zwrocic uwage, bardzo sie ciesze na ten zakup poniewaz te blaszane sa takie niepraktyczne ze szok niestety kupilam blaszany :mrgreen: bo na granitowy nie dosc ze trzeba czekac 3 tyg to jeszcze ta cena, szkoda mi bylo tyle wydac Cytuj
basga Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 A mnie coś strzeliło do łba i...paliłam papiery w zlewie i...chyba mi się stopił w jednym miejscu taki kompozytowy . :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi