minia51 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Składniki Kapusta czerwona 2 ząbki czosnku sok z połowy cytryny sól pieprz majonez jogurt naturalny Kapustę zetrzeć na tarce z dużymi otworami, posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny, dodać 2 przeciśnięte ząbki czosnku, po łyżce majonezu i jogurtu. Wymieszać, wstawić do lodówki, niech się przegryzie. Ja robiłam z 1/4 główki kapusty, jeśli kapusty więcej należy zwiększyć ilość majonezu i jogurtu. Cytuj
figiel Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Przepis dostałam od Marysi na gg i zaraz go wypróbowałam ...pychotka . Jest orzezwiająca ,w sam raz do letnich obiadków .POLECAM !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.