Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepis dostałam od koleżanki.Takie niby nic a jednak smaczne. 1 woreczek kaszy gryczanej 1 łyżka płaska smalcu 20 dkg wątróbki drobiowej 1 duża cebula sól, pieprz, majeranek Kaszę ugotować ze smalcem. Wątróbkę oczyścić, posiekać i przesmażyć na patelni. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić. Wymieszać wszystkie składniki z przyprawami i dusić około 10 minut.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.