AnnaK Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Przepis dostałam od koleżanki.Takie niby nic a jednak smaczne. 1 woreczek kaszy gryczanej 1 łyżka płaska smalcu 20 dkg wątróbki drobiowej 1 duża cebula sól, pieprz, majeranek Kaszę ugotować ze smalcem. Wątróbkę oczyścić, posiekać i przesmażyć na patelni. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić. Wymieszać wszystkie składniki z przyprawami i dusić około 10 minut. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.