As76 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja też lubię czasem popiec.Kiedyś nawet może wstawiałam te fotki,ale nie mogę ich tu odnaleźć,więc jak ktoś widział to przepraszam za powtórkę. Efekt moich tortów nie jest taki jak Dorotaxx ,ale i tak jestem z siebie dumna. To mój pierwszy tort [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] A ten torcik robiłam w sobotę dla chrześniaczka. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Wszystkie torty są z masy budyniowej.Biszkopt najprostszy taki z 4 jajek. Nie stosuję barwników syntetycznych dlatego kolory nie są takie intensywne. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Masz z czego byc dumna bo torciki są naprawde urocze Pozdrawiam serdecznie i zycze kolajnych udanych wypieków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi