Skocz do zawartości

Barszcz Czerwony


Rekomendowane odpowiedzi

  • 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

najlepiej barszcz zrobić na wywarze( polecam szkielet od kury albo jak kto woli to całego kurczaka wedle upodobań) potem trzeba go przedzedzic zęby był klarowny, poprostu zrobić rosół ;D do rosołu dodać obrane buraki gotować aż dostanie smaku buraczanego i potem na koniec doprawić sola, cukrem, pieprzem i octem a na koniec dodać majeranku dla smaku :mrgreen:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.