Gość Madzia:) Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wyszedł mi zaostry:( Czy jest na to jakaś rada? Cytuj
Luczexx Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 rozcieńczyć nowym barszczem ? w zasadzie w kuchni tylko z rzeczami kwaśnymi można coś zrobić. goryczki nie wyeliminuje cukier np. Cytuj
monika22 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 najlepiej jest zrobic wywar na samych warzywach i kostce i rozcienczyc Cytuj
Luczexx Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 są też gotowe koncetraty barszczu, np. Rolnik. Cytuj
Niedzwiadu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 najlepiej barszcz zrobić na wywarze( polecam szkielet od kury albo jak kto woli to całego kurczaka wedle upodobań) potem trzeba go przedzedzic zęby był klarowny, poprostu zrobić rosół ;D do rosołu dodać obrane buraki gotować aż dostanie smaku buraczanego i potem na koniec doprawić sola, cukrem, pieprzem i octem a na koniec dodać majeranku dla smaku :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.