iwonia Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 FILETY RYBNE 1-1,2 KG.POKROIĆ W KOSTKĘ,PANIEROWAĆ,USMAŻYĆ ZALEWA: 2 SZKL.WODY 1/4 SZKL.OLEJU 6ŁYŻEK OCTU 2 ŁYŻKI CUKRU 3ŁYŻKIKETCHUPU 2 ŁYŻKI PRZECIERU 2 CEBULE-W TALARKI 3 OGÓRKI KISZONE-W PLASTERKI ZIELE ANG. LIŚĆ LAUROWY,SÓL ,PIEPRZ WSZYSTKIE SKŁADNIKI ZALEWY ZAGOTOWAĆ.RYBY PRZEŁOŻYĆ DO MISKI,ZALAĆ GORĄCĄ ZALEWĄ SMACZNEGO!! :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.