babcia magda Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dopiero dzisiaj odkryłam to forum. Podoba mi się i mam zamiar tu zostać. Na razie te wszystkie pyszności mnie nie dotyczą, bo za kilka dni rozpoczynam dietowanie proteinowe :sad: , ale mój mąż na pewno skorzysta, bo lubi jeść na tyle, że zawsze się poświęci i upichci (do tego jednak potrzebne mu są właśnie takie fajne przepisy) :grin: Cytuj
Wiolka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witaj na naszym forum :sad: Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Witaj babciu Magdo :shock: Mam nadzieję, że Tobie i Twojemu mężowi spodobało się nasze forum. Ooo widzę, że Twoja waga idzie w dół - więc może niedługo spojrzysz na nasze forumowe pyszności ;) Ps. gratuluję spadku wagi :shock: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi