Kasia M. Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Na niewielką ilość: 2 jajka 1,5 łyżki majonezu sól do smaku i... to wszystko :sad: Jajka ugotować na twardo. Oddzielić żółtka, a białka pokroić w kostkę (nie tak całkiem drobno), żółtka rozkruszyć. Dodać majonez i sól i porządnie wymieszać. Bardzo dobre do kanapek z boczkiem ale moje ulubione są kanapki z szynką, egg mayo i sałatą :grin: (jak zrobię następnym razem to załączę lepsze zdjęcie) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.