Adusia Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 ok.1kh żeberek przyprawiam ulubionymi przyprawami, wkładam do naczynia żaroodpornego posypuje ok. 4 cebulami pokrojonymi w pół talarki. Całość polewam słoiczkeim ketchupu łagodnego i pikantnego(pikantnego daje troszkę wiecej bo lubie pikantne). Odstawiam na noc do lodówki. Piekę do miekosci w 180 stopniach. Podaje z ziemniakami i surówka z kapusty pekinskiej Cytuj
Adusia Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Często przyrządzam tym sposobem również karkówkę Cytuj
sylwuśka Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Widze ciekawy przepis przy nastepnym robieniu zeberek napewno wyprobuje i dam znac jak wyszlo :) ale napewno smacznie Pozdrawiam :) Cytuj
teresap Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 ADUSIU dziękuje za przepis i polecam wszystkim Robiłam go na imieniny według Twojego przepisu , tylko do brytfanki mi nie weszły więc dałam na blaszkę i polałam 3/4 szkl wody POLECAM !!! Cytuj
Adusia Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Cieszę się że smakowało. Ja podlewam troszkę wodą w trakcie pieczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.