Jolanta Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Tutaj było zdjęcie tortu barbie. 1 Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Jolu , bardzo piekny torcik, ale masz talent....Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Jolu podziwiam, tort wykwintny. Pozdrawiam Cytuj
Jolanta Opublikowano 18 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Dziekuje,dziekuje :) !Powiem tylko szczerze ze myslalam nad nim tydzien.Zrobilam go dla mojej kolezanki coreczki na 3 roczek ale malenstwo bylo w szoku jak ten tort zobaczyla.Pozdrawiam :) . Cytuj
andy8 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Jaki śliczny-moja córcia też nie długo będzie obchodzić urodziny byłaby zachwycona takim ale ja nie posiadam takiego talentu i w tym roku tort zamawiam w cukierni :) Cytuj
Gość aina Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Witam :) Tort wygląda pięknie, mam tylko pytanie ile potrzba czasu na jego wykonanie?? Cytuj
ewa42 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Torcik super ja robiłam z masy i taki efekt wyszedł koncowy:) Cytuj
Jolanta Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Ewa alez ty to masz talent!!!Sliczny :( . Cytuj
ewa42 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Ewa alez ty to masz talent!!!Sliczny :( . Joluś to mój pierwszy taki tort z masy,ale zaskoczenie było ogromne ze tak mi wyszedł.A solenizantka jaka zaszokowana bo miał byc z kremu a tu niespodzianka i był taki jaki widac:) Cytuj
magdula1712 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Witajcie ja jestem nowa na forum,ale bardzo podobają mi się wasze propozycje i sa bardzo inspirujące.Korzystając z okazji ja także dzięki waszej pomocy zrobiłam parę torcików:) Sprubuje wkleić parę z nich Cytuj
magdula1712 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 pierwszy był an 18 chłopaka,drugi barbii na 3 urodzinki mojej julci ,a ostatni na urodzinki takze julci tylko że wcześniejsze a samochodzin na 6 urodzinki martysi i 1 natalki Cytuj
magdalena7 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Droga Jolu, Czy mogłabys mi podac przepis na ten tort, chodzi mi głównie o tą masę różową z której jest wykonana sukienka? Będę bbbbbbbbbbbardzo wdzięczna. Pozdrawiam Magda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi