Gość Lehu Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Może trochę śmieszne pytanie, ale zadam. Studiuję, więc staram się oszczędzać, wobec tego kupiłem sobie takie coś: https://images.google.pl/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 . Myślałem, że będzie to spełniało funkcje zwykłego serka do jedzenia, bo kilkakrotnie już tak robiłem z twarogiem sernikowym i było OK. Jednak ten jest bardzo twardy, w ogóle się nie rozsmarowuje, po prostu średnio nadaje się na kanapki. Lecz coś muszę z nim zrobić, zawsze można jeść łyżeczką i zagryzać chlebem ; p. I tu pojawia się pytanie - czy ten twaróg w ogóle nadaje się do jedzenia "na surowo", czy raczej tylko do sernika? Po prostu nie chce żeby mi się coś stało, jakieś dolegliwości żołądkowe. Cytuj
mart Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 nic sie nie stanie ale rzeczywiscie twarog jest przeznaczony do sernikow, poszukaj jakiegos przepisu i bedzie po twarogu :D albo dadaj cukru i smietany i zuzyj (chociaz czesc) do nalesnikow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.