avva3 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Sałatka z mięsem mielonym 0,5 kg mięsa mielonego(usmażyć w całej przyprawie do kurczaka) 1 puszka fasolki czerwonej 1 kukurydzy 2-3 ogórki świeże 2 cebulki 3 jajka makaron Lubella muszelka(malutka) -25 dag majonez,musztarda,sól,pieprz mięso dowolne,,wieprzowe,drobiowe,indycze makaron ugotować , mięso usmażyć! pokroić w kostkę ogórki, cebule i jajka . wszystko razem wymieszać przyprawić do smaku połączyć z majonezem..polecam,,,pycha (jeżeli sałatkę robimy na świeżo to dodajemy ogórek ,jeżeli na następny dzień,,to lepiej dodać przed samym podaniem...gdyż sałatka możne podejść się woda) Cytuj
Jolcia Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Jak dużo dać ogórka .Czy to ma być ogórek gruntowy czy szklarniany. Myślę,że jest to istotna różnica. Cytuj
Gość przemekmrowka Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Dziękuje za przepis bardzo smaczna sałtka:) polecam na przyszłość przepis:) Dobra na przyjęcia czy też imprezy publiczne:) Cytuj
avva3 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 2 lub 3 szt..ja dawałam ogórki szklarniowe,,, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi