Gość Ania26 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Chcialabym zrobic wieksza ilosc pizzy i ja zamrozic. Nie wiem jednak czy powinnam najpierw ja upiec a potem zamrozona piec jeszcze raz, czy moze lepiej zamrozic surowa. Nie wiem jednak czy mozna mrozic surowe ciasto drozdzowe. Jesli ktos mrozil kiedys pizze wlasnego wyrobu, prosze o porade. Ania Cytuj
graszka Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Można mrozić surowe ciasto. Jednak pizzę to raczej bym upiekła :D jeżeli masz mikrofalówkę to tym bardziej. Możesz nie dopiec jej tak do końca jeżeli chcesz odgrzewać w piekarniku. Możesz upiec sobie same spody do pizzy , zamrozić a potem szaleć z kompozycjami nałożeń :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.