sylwuśka Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Otóz niedlugo juz nasz rodzinka powiekszy sie o jedna malutka istotke :) Termin porodu mam na styczen. I jak juz jest mi wiadomo bede miec Synka :* Cytuj
Iwona01 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Gratuluję i życzę samych radosnych chwil teraz i w przyszłości :) Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Również gratuluję! Cytuj
sylwuśka Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Właśnie się zastanawiam czy wypada podziękować, ale na wszelki wypadek nie będe zapeszać i powiem nieDziękuje :) Pozdrawiam was serdecznie Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Witaj Sylwia - serdecznie Wam gratuluję, zdrowej i spokojnej ciąży życzę :) Cytuj
mac51 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Witaj Sylwuśka :) A czy możesz zdradzić jakie imię przygotowane dla syneczka ? :) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Pozdrawiam :) Cytuj
sylwuśka Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Hej co do imienia trwajá nadal spory :) Od poczatku jednoglosnie mial byc Oliwerek, lecz okazalo sie, ze zona mojego brata ma wczesniejszy termin i nazywaja synka Oliwer ;/ Mi osobiscie podoba sie Kacperek. A moj 6letni bratanek strasznie nalega, ze chcial by miec braciszka o imieniu Michas lub Wojtus. Maz mój zaczyna przekonywac sie do Kacperka :) i chyba tak zostanie, choc nie ukrywam, ze podobaja nam sie imiona takie jak: Kajetan - Kajtus :) Ksawery :) A wy co sadzicie o tych imionach ? A moze znacie jakies ladne imiona dla chlopczyków :D Cytuj
ina12 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 W błogosławionym stanie życzę zdrowia dla przyszłej mamy i szczęśliwego rozwiązania. Sylwia gratuluję i pozdrawiam. Cytuj
Kaliope Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Sylwia, ja również gratuluję i życzę wszystkiego dobrego!!! A ja chciałam pwiedzieć, że jestem szczęśliwa ponieważ zostałam przyjęta na studia doktoranckie do Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie.. i jest to niewątpliwie mój największy życiowy sukces do tej pory :))) Już nie mogę się doczekać zajęć! :) Cytuj
minia51 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Kaliope, gratuluję i życzę sukcesów! Cytuj
sylwuśka Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Kaliope chcialam powiedziec, ze Ja równiez Ci gratuluje :) Byle na tym forum wiécej Szczesliwych osób - takich jak my :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi