sylwuśka Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Udka z kurczaka Máka 2 jajka Przyprawa do kurczaka Olej do smazenia Udka gotujemy. Po wyciagnieciu z wody posypujemy je przyprawá. Czekamy, az ostygná tak bysmy mogli bez problemu wziasc je w reke. Jajka wbijamy do miski i roztrzepujemy widelcem. Máke wsypujemy na talerz. Kurczaka obtaczamy w mace, nastepnie w jajku i wzucamy na rozgrzany olej. Smazymy az panierka sie zarumieni. Smacznego :) Cytuj
Tulsa Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 I już znalazłam to,co przygotuję na jutrzejszy obiad. :shock: Dzięki za kolejną propozycję. Jutro zobrazuję. ;) Cytuj
Tulsa Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Tak,jak obiecałam,dodaję zdjęcie.Sylwuśka dzięki za przepis i podpowiedź. ;) Kurczak bardzo mi smakował. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Tulsa dzieki za wyprobowanie przepisu ;) i ciesze sie ze smakowalo. A ja musze dodac, ze mój bratanek uwielbia pod kazda postacia kurczaka, a ta jest jedna z jego ulubionych :shock: Cytuj
rysio51 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Czy znasz jeszcze jakieś przepisy z kurczakiem? Cytuj
sylwuśka Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Robie równiez kurczaka w ciescie nalesnikowym. Rysio51 zalezy co Cie interesuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi