beza Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 witajcie wszyscy jestem beza miłośniczka jedzenia. Uwielbiam słodkie, ostre, słone i kwaśne....no może pomijając tylko gorzkie. mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych pomysłów na pyszny posiłek i chętnie podzielę się swoimi przepisami. Swoją drogą miło z waszej strony, że zdradzacie swoje tajemne kuchenne sekrety:) pozdrawiam Cytuj
mac51 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Witaj Beza :) Ja też lubię kwaśno, ostro, słodko :) Czekam na Twoje przepisiki :) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
minia51 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Witaj Bezo na tym smacznym forum. Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Witaj Bezo w smacznym gronie ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi