Skocz do zawartości

Składniki Niekonwencjonalne


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem chciałbym poruszyć temat używania w naszych kuchniach składników "niekonwencjonalnych", mam na myśli na przykład kwiaty jadalne, liście winogron, wiecie o co chodzi. Jakieś rzeczy, które z pozoru do jedzienia się nie nadają, a jednak możemy ich używać. Więc jakich "składników niekonwencjonalnych" używaliście? O jakich słyszeliście? Gdzie można znaleść na ich temat więcej informacji? Śmiało, wypowiadajcie się :)

Opublikowano

Słyszałem o kwiatach cukinii smażonych na głębokim oleju. Ciasto robimy z mąki, żółtka, wody (gęstość jak na naleśniki) Maczamy kwiaty i smażymy. Nie jadłem, więc nie wiem jak smakują :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.