Dorota Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Torty są prześliczne, gratuluję zdolności :mrgreen: Cytuj
AneMa82 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 dziękuję :mrgreen: Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Torty są piękne, mam pytanko, czym są obsypane, czy to wiórki kokosowe jakoś specjalnie barwione? Cytuj
AneMa82 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Torty są piękne, mam pytanko, czym są obsypane, czy to wiórki kokosowe jakoś specjalnie barwione? Tak, zazwyczaj obsypuję wiórkami kokosowymi. Teraz już bez problemu można kupić kolorowe wiórki (żółte, pomarańczowe, fioletowe, zielone...). Ja właśnie najczęściej używam zielonych. A jak chcę uzyskać kolorowy kokos do obsypania, to do białego kokosu dodaję kolorowe "cukierkowe" posypki. Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Torty są przez Ciebie tak pięknie wykonane że aż dech zapiera. Moje gratulacje. Cytuj
AneMa82 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 bardzo się cieszę, że się podobają i dziękuję za miłe słowa :D Cytuj
AneMa82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 a czas płynie nieubłaganie... Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 śliczny torcik. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdzioraaa Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Cudne te torciki ... Czy mogłabyś mi podpowiedzieć jaką masą jest ozdobiony torcik z imieniem Grażyna lub choćby nawet ten ostatni, bo z tego co się orientuję to jest kilka różnych mas . Z góry dziękuję za pomoc :cool: Cytuj
AneMa82 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Cudne te torciki ... Czy mogłabyś mi podpowiedzieć jaką masą jest ozdobiony torcik z imieniem Grażyna lub choćby nawet ten ostatni, bo z tego co się orientuję to jest kilka różnych mas . Z góry dziękuję za pomoc :cool: ta masa to "biała masa cukrowa do dekoracji tortu" , z przepisu Dorotaxx zamieszczonym w temacie "tort w stylu angielskim", z dodatkiem barwnika spożywczego lub bez-gdy ma być biała. pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa Cytuj
Gość Lukaszka Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Torciki są przepiękne.... aż trudno uwierzyc, że to wszystko do zjedzenia;)))) Cytuj
ala291 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 coś pięknego!! jeżeli sama faktycznie je robisz, masz nisamowity talent do przepięknych tortów !! :-( pozdrawiam i gratuluję :grin: Cytuj
marzenab83 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Rewelacja. Gratuluję pomysłów!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi