vogelka Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 cześć, nie jestem na tym forum długo, ale zwróciłam uwagę na jedną rzecz, dlaczego nikt nie komentuje przepisów, nie pisze czy zna jakiś podobny, nie modyfikuje go, nie pisze czy to smaczne. Wiele przepisów pozostaje bez komentarza, a to zniechęca. apeluje do wszystkich odpowiadajcie, komentujcie, modyfikujcie, rozmawiajcie, dyskutujcie!!! Cytuj
Marcin Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jako twórca "smacznego" przyłączam się do apelu 8) Pozdrawiam wszystkich piszących już na forum oraz tych którzy dopiero będą pisać. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Popieram moich przedmówców i również włączam się do apelu https://www.smaczny.pl/forum//public/style_emoticons//icon_exclaim.gif Moim Drodzy "Smaczni Klubowicze" komentujcie przepisy, piszcie czy coś zmieniliście w danym przepisie, a jak tak to się znami podzielcie tymi zmianami, przecież możemy sobie nawzajem podpowiadać, pomagać, radzić, prawda?? A więc czekam na Wasze komentarze i dziękuje tym wszystkim, którzy te komentarze już dodali 8). Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę udanych wypieków :D. Cytuj
Jola_A. Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no wlasnie tez sie zastanawiam dlaczego jest tak malo komentarzy,jest tak duzo uzytkownikow a nikt nic nie pisze,nawet Dorotki ostatnio nie widac.pozdrawiam. :D Cytuj
Marcin Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Dorota kończy właśnie studia (już tak niewiele jej zostało). Myślę, że od czerwca/lipca zmienimy tą stronę razem już na dobre :D A już teraz zauważam, że komentarzy jest coraz więcej. Właśnie dzięki Wam. Codziennie mamy na forum kilka nowych smacznych przepisów. I tak już zostanie... :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi