mart Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Ciezko to nazwac przepisem ale przekaska jest super, jadlam ja w greckiej restauracji i postanowilam zrobic opakowanie sera feta bekon w plastrach okolo 100 g oliwa z oliwek do smazenia opcjonalnie ziola (ja nie dawalam) Ser feta nalezy pokroic w paski okolo 2cm i owinac bekonem,smazyc na rozgrzanej oliwie z obu stron, nalezy uwazac przy zdejmowaniu (dwoma widelcami lub lopatka) poniewaz feta jest lekko rozpuszczona, mozna tez zapiekac. Latwe, szybkie i pyszne, polecam! Cytuj
Gość katarincia Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Robiłam te pysznosci na sylwestra. Zdążyłam zjeść połowę zanim dotarły na stół. polacam ;) Cytuj
mart Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 katarincia ciesze sie ze smakowalo, dla zlagodzenia slonawego smaku mozna tez na to pokroic pomidory w kostke, polecam, pycha Cytuj
AnnaK Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wygląda bardzo smakowicie. Jaką inną wędliną można zastąpić bekon? Cytuj
mart Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 najlepiej szynka parmenska,mozesz tez sprobowac zwykla szynka cieniutko pokrojona, bedzie mniej slonawe ale moim zadaniem to juz nie to samo co bekon Cytuj
klark Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Z szynka parmenska moze byc za slone. Ja bym zostal przy tym boczku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.