Skocz do zawartości

Pyszniutka Feta W Bekonie


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciezko to nazwac przepisem ale przekaska jest super, jadlam ja w greckiej restauracji i postanowilam zrobic opakowanie sera feta bekon w plastrach okolo 100 g oliwa z oliwek do smazenia opcjonalnie ziola (ja nie dawalam) Ser feta nalezy pokroic w paski okolo 2cm i owinac bekonem,smazyc na rozgrzanej oliwie z obu stron, nalezy uwazac przy zdejmowaniu (dwoma widelcami lub lopatka) poniewaz feta jest lekko rozpuszczona, mozna tez zapiekac. Latwe, szybkie i pyszne, polecam!

post-11358-1255879410_thumb.jpg

post-11358-1255879420_thumb.jpg

  • 2 miesiące temu...
Gość katarincia
Opublikowano

Robiłam te pysznosci na sylwestra. Zdążyłam zjeść połowę zanim dotarły na stół. polacam ;)

Opublikowano

najlepiej szynka parmenska,mozesz tez sprobowac zwykla szynka cieniutko pokrojona, bedzie mniej slonawe ale moim zadaniem to juz nie to samo co bekon

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.