Tulsa Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Grę znam z innego forum.Tam naprawdę mi się spodobała,więc może i tu się przyjmie. :) Owocnego postowania życzę. :) Może zacznę: ;) już tak późno,a ja jeszcze w piżamce ;) i muszę przyspieszyć :D :shock: o tym,że zaraz trzeba zbierać się do sklepu po wszystkie składniki na dzisiejszy obiad :shock: o moim psiaku,którego mama przywozi mi na niedzielę (jakie rozrywki mu zapewnić ;) ) Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 ;) jak tu się zabrać do pracy? :shock: Cytuj
Tulsa Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 ;) kiedy wreszcie to choróbsko odpuści? Trzyma mnie już od niedzieli i nie widzę wielkiej poprawy. ;) :shock: boli głowa,nos i reszta :shock: :shock: skąd ja kojarzę Panią Dorotę? Czy słusznie wiążę ją z KF-owymi wyjazdami? :D :) co w TV? :) myślę o poprzednim piątku i sobocie. :shock: Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś będzie mi dane doświadczyć takich przeżyć i uczestniczyć w takich spotkaniach. ;) Cytuj
AnnaK Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 czy są jakieś nowe przepisy na Smacznym Cytuj
teresa178 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 co jutro zrobić na obiad. jakie ciasto upiec na święta. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 o zblizajacym sie porodzie :-D Cytuj
teresa178 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 dobrze że już po świętach przygotowania do przyjścia do domu nowego czlonka rodziny pierwszy Wnuk. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ja wciaz o porodzie, ktory zbliza sie do mnie coraz wiekszymi-milowymi krokami :mrgreen: Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 ... czy jutro uda mi się wyjechać z domu samochodem,bo wszystko śniegiem zasypane... Cytuj
marzenab83 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 o moim serniczku, który właśnie się piecze:) Cytuj
marzenab83 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Ja wciaz o porodzie, ktory zbliza sie do mnie coraz wiekszymi-milowymi krokami ;) I co, już po?? Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 co tu dzisiaj ugotować? Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Co włożyć na siebie,żeby nie zmarznąć:wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Kiedy przestanie mnie boleć gardło :)??: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi