Gość chomik77 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 O której by tu iść spać ? xD Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak tu się obudzić? :happy: Cytuj
figiel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jaki wzór: szydełkowy czy druty wybrać do ubranka na chrzest ? Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 A ja sobie myślę,kiedy zaświeci na dłużej słoneczko :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 O kwiatach :biggrin: Dostałam od mojej mamy 2 stojące pelargonie o jasno różowych kwiatach, i potem sama wybrałam się do kwiaciarni, kupiłam sobie ziemię i 4 białe lobelie, posadzę sobie to razem tzn. na 2 doniczki podzielę... Nie mogłam tam wczoraj się nacieszyć tym pięknym widokiem kwiatów :biggrin: tyle kwiatów w przeróżnych kolorach, aż ciężko będzie się zdecydować... Widziałam tam wczoraj taką ładną surfinię w różowym - biskupim kolorze z białą obwódką na każdym brzegu kwiatka - śliczna :wub: Nie kupiłam nic więcej, bo to jeszcze za wcześnie... u nas jest zawsze "długo zimno" a te kwiatki, które mam to postanowiłam sobie, że jak rano będę wychodziła z domu to je wyciągnę na schody, a po południu ja wrócę, to kwiatki zabiorę ze sobą do domu 8) - może wytrzymają taką "mękę" ;-) Cytuj
AnnaK Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 myślę o jutrzejszej pracy w ogrodzie Cytuj
figiel Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Myśle o wzorze na torebkę Cytuj
minia51 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 od kilku dni myślę co powie lekarz mężowi, czy już wolno mu będzie stawać na tej połamanej nodze. W piątek Rtg, i kontrola. Aż boję się, to trwa od 5 stycznia. Cytuj
AnnaK Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 jaka będzie jutro pogoda Cytuj
Libercio Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Czy na mszy na cmentarzu będzie zimno Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 kiedy w końcu przestanie mnie boleć gardło... Cytuj
minia51 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Co mi jutro powiedzą w Gliwicach na onkologii? Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Będę trzymać kciuki, żeby wszytko było dobrze! Miniu bądź dobrej myśli! Cytuj
asienka19873 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja nie mogę spać i przeglądając smacznego zastanawiam sie co upieke na święta Bożego narodzenia :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi