asienka19873 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Popijam herbatkę z cytrynką Dziewczyny szybkiego powrotu do zdrówka wam życzę , ja przeziębienie mam już za sobą ,całe szczęście :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzięki Asieńko :) Piję ciepłą herbatkę ziołową Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Też kawa, ale tym razem z mleczkiem Cytuj
figiel Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 jakaś kawka -moze z dodatkami :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Zjadłam żurek z dużą ilością czosnku :cool: Cytuj
figiel Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Mniam !! uwielbiam żurek :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Dziewczyny dużo zdrówka życzę. :biggrin: Już biegnę do Was z herbatką lipową z miodem. :biggrin: Ja po dzisiejszym obiedzie "doję" wodę mineralną bez opamiętania, a i tak czuję się jak smok wawelski po zjedzeniu barana. Chyba zalęgną mi się żaby w żołądku. :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Dzięki Aniu :biggrin: Piję własnie ciepłą herbatkę z goździkami ;) Cytuj
figiel Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Kawa i ciasteczka na maślance . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi