figiel Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Herbata malinowo-żurawinowa . Cytuj
figiel Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Herbata z korzenia imbiru +sok z cytryny + miód + hop do łóżeczka na poty -polecam :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ooo... brzmi ciekawie, skuszę się... dziękuję Figielku 🙂 Ja piję zieloną herbatkę Cytuj
figiel Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja znowu imbir ;-) , profilaktycznie .Ten niepozorny korzonek działa cuda - https://kulturystyka.bajo.pl/3217,imbir,opis,i,dzialanie.html Polecam gorąco wszystkim podziębionym , zagrypionym . Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 O! Rzeczywiście fajne ma właściwość, przekonały mnie, poszukam go dzisiaj w sklepie, dziękuję Figielku 🙂 Ja piję herbatkę z dodatkiem syropu z czarnego bzu (własnej roboty) :) Cytuj
figiel Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 mała kawa i kawałek keksu ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja właśnie zjadłam obiad, i do żurku wkroiłam sobie czosnek, bo mi było mało i teraz nie mogę wychodzić z domu :mrgreen: Cytuj
figiel Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 :mrgreen: hehehe , czosnek ma swoją moc ;) ..ja też lubię ,ale pozostali domownicy nie :( piję herbate z cytryną Cytuj
figiel Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 MAŁA KAWKA Z MLEKIEM I KOSTKA CZEKOLADY Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 karpia w galarecie na drugie śniadanie - dostałam od mamy ;) zgadza się czosnek ma swoją moc, no i "zasięg" :mrgreen: ale mimo wszystko ja go lubię i domownicy nawet też, jak coś to jemy go wszyscy (czasami dodam go ukradkiem 1-2 ząbki do zupy czy sosu) ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 zjedliśmy właśnie obiad Cytuj
Elunia Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 ruskie z surówką z kapusty i skwarkami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi