Dorota Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 ciepłą owocową herbatkę (najpierw ogrzeję sobie ręce, a potem ją wypiję :mrgreen:) Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 O! mniam :grin: Ja kawę i kawałeczek babki z dyni, którą wczoraj upiekłam ;-) Cytuj
suodka Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Herbatę :( bo zapomniałam kupić moją kawę... a buu! Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 imieninowa herbatka owocowa, mąż w sanatorium, syn w Anglii, drugi w piwnicy rozpala w centralnym.Za oknem cały dzień ponuro, nic mnie nie cieszy, a nawet najsmutniejszy dzień w tym roku. Pewnie na pocieszenie jutro pojadę do Biedronki i kupię sama sobie jakiegoś tulipanka. Cytuj
figiel Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Marysiu , chętnie wypiłabym z Tobą wirtualną herbatkę imieninową ;).. Jem cukierka KOPIKO . Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 ja też jem cukierka ale jogusia :) Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Minu ja też bym chętnie z Tobą wypiła herbatkę 🙂 właśnie piję ziołową Ten tulipanek to fajny pomysł, też sobie kupię jeśli będą ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Galaretę z nóżek wieprzowych i gorącą herbatkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi