suodka Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie mówcie nikomu, ale właśnie piję kawę i jem czekoladę :D A co tam, każdy sobie może czasem pozwolić na mały grzech ;-) Minia, głowa do góry, odbijecie to sobie! :) Cytuj
figiel Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Herbata owocowa i ...tabletki ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja też ciepłą herbatkę i tabletki, ale do ssania, bo mnie boli gardło :neutral: Wczoraj poszłam spać zdrowa, a wstałam z okropnym bólem gardła... Cytuj
Klucha Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Tym razem woda mineralna 🙂 Dorota! Duzo zdrowia życzę! Edytowane 5 Lutego 2013 przez Klucha Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Dziękuję 🙂 A ja znowu ciepłą herbatkę, z dodatkiem owoców czarnego bzu zalanych wódką - rozgrzewająca wkładka ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Kawę i pączka - którego sobie smażyłam :mrgreen: Cytuj
figiel Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Kawa i faworki , które rano upiekłam :)w miłym towarzystwie ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Figielku czyli z wypiekami na Tłusty Czwartek jesteśmy już przygotowane :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Herbatkę z sokiem żurawinowym :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 A ja ciepłą przegotowaną wodę z cytrynką ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 O! widzę Basiu, że też jesteś już gotowa na jutrzejszy Tłusty Dzień ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi