figiel Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Podjadam sałatkę jarzynową . Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 To smacznego Figielku :) (też ją lubię, a najbardziej smakuje mi sałatka jarzynowa mojej babci :)) Ja piję ciepłą wodę z sokiem z cytryny Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 A ja pije kawę..troszkę późno,ale niedawno wróciłam od fryzjera :) Cytuj
figiel Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Kawkę i ostatniego pączka ;) + faworki :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Dziewczyny, zapraszam na świeżo usmażone racuchy chlapaki. Częstujcie się :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Mniam !!....dziękuję , mogę dwa ???? uwielbiam takie świeże paczki , chociaz to niezdrowo . Fajna nazwa :biggrin: ..... myślę ,że pochodzi od wrzucania na tłuszcz ? Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 A dziękuję bardzo Aniu, chętnie się poczęstuję, bo wyglądają przepysznie - mniam! :biggrin: Ps. Ja myślałam, że chlapaki, to drożdżowe placki, a tu widzę że to pączki :blush: Cytuj
AnnaK Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 To jest ciasto drożdżowe kładzione łyżką na gorący głęboki olej. Po usmażeniu nadziewam je powidłami przez szprycę do tortu. Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzięki Aniu za szybką odpowiedź, będę musiała je kiedyś zrobić, bo wyglądają pysznie 🙂 Piję ciepłą owocową herbatkę Cytuj
asienka19873 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Piję kawkę latte macchiato i podjadam gofry, które właśnie mi sąsiadka przyniosła :) Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 A ja piję ciepłą wodę z cytrynką :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi