walentyna Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 tartę z owocami,herbatę z cytryną Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Owocową sałatkę na drugie śniadanie ;) Cytuj
figiel Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Kawa i po kawałeczku ciasta z malinami i szarlotki z bezą . Cytuj
basga Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 chleb z domowym smalczykiem i ogórkiem. Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Uwielbiam tak smalczyk Basiu :mrgreen: mniam :biggrin: Ja teraz zjadłam sobie sałatkę śledziową (kupiła wczoraj - filety śledziowe w sosie śmietankowym) ale nie dobre, jakieś octowe takie, kwaśne, myślałam że będzie lepsza... Cytuj
basga Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 surowego kalafiora podjadam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi