basga Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 chłodnik maślankowo ogórkowy. Cytuj
basga Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ja to wolę te płaskie bo mniejsza pestka i wygodniej je jeść. A ja teraz podjadam...zamrożone żelki frugo. Cytuj
basga Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 zjadłam obiad i wcinam winogronka teraz. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ooo Basiu :) fajnie zabrzmiały te zamrożone żelki, żelki lubię i podjadam ;) a zamrożonych jeszcze nie jadłam, ale spróbuję - dzięki za nowy pomysł na coś chłodzącego i słodkiego :biggrin: Ja piję teraz herbatkę i podjadam odpustowe ciacha - karpatkę, jabłecznik z kokosem i biszkopt z bitą śmietaną, owocami i galaretką - mniam :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Przepyszne smoothie z arbuza, jagód, malin i jabłuszka :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Uwielbiam smoothie ...chociaz nie wiedziałam że taka jest nazwa :biggrin: ... jem brzoskwinię , tym razem okragłą .... słyszałam ,ze ten płaski gatunek został wyhodowany dla ...arystokracji ;) , żeby się wygodnie jadło ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Aha ;) no wygodne do jedzenia :mrgreen: Ja popijam kawę z mleczkiem ;) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Herbatkę z cytrynką i drugie śniadanko kanapka z serem i papryką :) Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 To smacznego Asieńko :) ja też właśnie skusiłam się na herbatkę ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Brzoskwinię "ufo", tę płaską Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi