minia51 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 jak smakuje pomelo i jak się go je? Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 pomelo to owoc w smaku podobny do pomarańczy z grejpfrutem i podobny jest do nich ale większy i trochę owalny...o taki https://www.ofeminin.pl/zdrowy-styl-zycia/pomelo-wlasciwosci-poznaj-pomelo-wlasciwosci-f66614.html Jest do kupienia w Biedronce Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Miniu, tak jak pisze Dorunia, to coś i smakiem i wyglądem jest podobne do pomarańczy i grejpfruta, tylko nie jest takie soczyste. Je się podobnie jak tamte owoce. Ja obieram je z błonki, która dla mnie jest twarda i gorzka? Kiedyś pisałam o tych owocach artykuł i zrobiłam też zdjęcie KLIK ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 mam elektryczną wyciskarkę do cytrusów, czy z pomelo można też wyciskać sok? Ja wyciskam z pomarańczy, grejfrutów, mandarynek i pijam świeżutkie soki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Można wyciskać z pomelo sok :) Teraz piję kawę Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Małe razowe bułeczki z szynką i ketchupem, do tego herbatka :) Cytuj
minia51 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 sok pomarańczowy świeży Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi