Dorota Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Czarną i do tego zimną kawę bez cukru - ostatnio mi taka zasmakowała :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Dużą czarną bez mleka i cukru :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja również jak Dorotka piję dużą czarną bez mleka i bez cukru:) Cytuj
Dany Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 W powietrzu powoli zaczyna być czuć zapach świąt. Ja w predświtecznym klimacie popijam herbatę - grzaniec, która pachnie przyprawami korzennymi. :) Super sprawa taka herbata gdy za oknem minus 15 i zaspy śnieżne.... Polecam :( Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Ja właśnie zaparzyłam sobie zieloną herbatkę z pomarańczą :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Wodę z cytryną i miętą :) Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Jogurt do picia :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi