Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Jabłko i jogurt waniliowy :) Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Kawę ;) Ps. Basiu ja też lubię te herbatki z Biedronki, lubię zieloną z malinami, ostatnio kupiłam sobie czarną z miodem i cytryną - dobra, ale tej o smaku melona, jeszcze nie widziałam... jak zobaczę to kupię - dzięki :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Kończę pić kawkę małą bez cukru :) Cytuj
basga Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Dorotko-mnie jeszcze smakuje zielona ananasowa.Własciwie to poszłam po taką zieloną z prażonym ryżem,podobno świetna ale nie było.A tą melonową to pierwszy raz widziałam i wzięłam. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Kończę jogurt waniliowy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi