minia51 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Herbatę z cytryną i Asco-Ruti-cal . Czyżby wiosenne niedomaganie? Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Wędzonego łososia z koperkiem Ps. Figielku zdrówka życzę :) Cytuj
figiel Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Mała kawa rozpuszczalna i sernik :wacko: Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 a ja podjadam z garnka młodą kapustę z koperkiem. Pycha. Żeby tylko do obiadu starczyło. Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 :happy: oj, Miniu ale mi narobiłaś smaka, ja też lubię taką kapustkę... mniam :happy: Cytuj
basga Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 ja jem ciasto PIŁKA-mąż upiekł z pudełka. Cytuj
figiel Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Wędzonego łososia z koperkiem Ps. Figielku zdrówka życzę 🙂 Czyżby wiosenne niedomaganie? AA, przeoczyłam :) ..dzięki , nie , nie jestem chora ... ale profilaktycznie biorę nieraz coś na noc ;) ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi