Dorunia Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Po obiadku pijemy kawę i jemy ciasto :) Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Zielona herbatka z dodatkiem suszonej maliny i liści pokrzyw ;) Cytuj
basga Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 własną nalewkę imbirową w celach leczniczych bo jakoś niewyrażnie się czuję,wszystko mnie boli. Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Herbatkę malinową, Basiu dużo zdrówka życzę :) Cytuj
basga Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 dzięki.właśnie wróciłam od lekarza-już myślałam,że to nerki ale to kręgosłup.dostałam tabletki p/zapalne i zobaczymy.Dorotko-widziałam dziś u mnie w biedronce tą herbatkę melonową/właśnie ją piję/ więc ona chyba jest w ciągłej sprzedaży. Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Herbatkę zieloną Basiu dzięki że o mnie pamiętasz :) ja, jak tylko jestem w Biedronce to szukam tych herbatek i jeszcze się nie natknęłam na nie - są tylko zielone z maliną, z różą chyba, z truskawką i rabarbarem... może u nas na święta coś nowego się pojawi :) Cytuj
basga Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 https://merczens.blogspot.com/2011/11/138-cos-dla-wielbicieli-herbaty.html to jest ta na pierwszym miejscu od góry.A ja z kolei nie widziałam np.tej rabarbarowej,też musi być fajna. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Dzięki Basiu :) teraz będę wiedziała czego szukać... :) Jak kupię tę herbatkę z rabarbarem to też wkleję zdjęcie ;) Kawkę piję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi