figiel Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 :) bo zapomniałam wcześniej :mrgreen: ...sadziłam pomidory i pieliłam warzywa , tak sie zaangażowałam , ze zapomniałam o jedzeniu . Dokończyłam pielenie i za chwilę obiad. Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 aaaa... tak myślałam Figielku, że coś musiało Cię zatrzymać - jakaś praca ;) Pracusiu :wub: Ps. Powiem Ci Figielku, że ja też bardzo lubię takie prace :blush: Teraz popijam sobie jogurt pitny o smaku waniliowym - mniam Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Jogurt z musli i gorąca herbatka Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Ja dopijam jeszcze resztkę zimnej kawy ;-) oooo ptyś - mniam - dawno nie jadłam :blush: Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Pozwoliłam sobie na ptysia,bo miałam w planie długi spacer z kijami a tu ups...deszczyk pada :( i nici ze spacerku...będę musiała w domu poćwiczyć :) Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Niestety ta pogoda ostatnio nie pozwala nam na spacery :neutral: Piję kawę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi