Dorunia Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Jogurt pitny o smaku waniliowym :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Kończę kawę Ps. Figielku fajne masz zdjęcie, ale rośnie Twoja psinka :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Truskawki z cukrem . ps. Dziękuję Dorotko !! pies rośnie i jeszcze dosyć psoci :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Kawę ciasto drożdżowe z serem - dostałam od mamusi :mrgreen: Ps. Ojjj chciałabym się z nim pobawić - uwielbiam takie łobuziaki :mrgreen: ja ma takiego 8 letniego już ale energii mu nie ubywa... ;) Cytuj
figiel Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Pizza własnej roboty . ps. Ja też uwielbiam takie żywiołowe psiaki :mrgreen: ..... pozwalam mu na wszystko :wub: ...nasze zabawy często kończą się u mnie siniakami i zadrapaniami ;) ...mam jeszcze małego kudelka też ma już 7 lat -zazdrośnik nie z tej ziemi :wacko: Dorotko jaki jest Wasz piesek , większej rasy ? Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jogurt z musli Ps. Figielku mój piesek to kundel :mrgreen: jak zrobię mu zdjęcie to go pokażę :happy: Cytuj
figiel Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Truskawki, truskawki .... Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ooo! jakie apetyczne, ale mi narobiłaś smaka Figielku, to chyba są własnej uprawy, tak? Ja dzisiaj kupiłam 7,5 zł za kg, nawet słodkie ;) Cytuj
basga Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 U mnie truskawki po 5 zł płaciłam i piję teraz koktajl truskawkowy z jogurtem naturalnym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi