Dorota Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Miniu trzymaj się! herbatkę czerwoną Cytuj
basga Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 biedronkową herbatkę mieta z gruszką. Cytuj
figiel Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Jestem pozytywnych myśli !!! będzie ok. woda mineralna gazowana. Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Activię malina z ziarnami zbóż :) Cytuj
figiel Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 piwko litewskie ;) ten koktajl to wlasnej roboty ? bo mam arbuza :) Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Tak Figielku, sama robiłam tak: arbuz, trochę cukru i trochę soku z cytryny, wcześniej arbuza można schłodzić lub koktajl podawać z kostkami lodu - pycha (możesz zerknąć Figielku tutaj KLIK) Szybko i smacznie ;-) A wczoraj robiłam tak: arbuz, banan i sok jabłkowy, szczypta cynamonu - też dobry, podobno ciekawie smakuje połączenie arbuza z truskawkami... ale już ich chyba nie ma Ja kończę pić kawę... Cytuj
figiel Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Wow !! ależ wygląda apetycznie i ...zimno :biggrin: ..idealny napój na lato .Dziękuję za info . piję wode z cytryna i miodem + polopiryna ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi