Dorota Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Ja też jadłam teraz obiad, szybko poszło, bo tylko podgrzewałam to co mieliśmy wczoraj ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Herbatka z cytrynką i goździkami Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Inkę z mleczkiem i miodem ;) Cytuj
figiel Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Poranna kawa , która niewiele pomaga w taka pogodę .. Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No własnie... Ja też pije kawę i zjadałam sobie jeszcze ostatni mały kawałek słodkiego mazurka, ale nic mi to nie pomogło... :happy: nadal nic mi się nie chce, tylko spać, spać i jeszcze do tego wszystkiego coś mnie nóżki zabolały ;-) :wacko: ...dzisiaj każdy na coś narzeka - taka pogoda czy cuś... ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kawę czarną,bo spać mi się zachciało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi