kuchareczka:) Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Czołem:) nie wiem, czy wybrałam dobre miejsce na ten wątek, bo właściwie nie chodzi mi o przechowywanie żywności w kuchni, tylko w biurze. Niedawno firma, w której pracuje, zmieniła swoją siedzibę i przeniosła się do jakiejś kompletnej dziury, w której w ogóle nie ma sklepów niedaleko. W pracy żyję na samych kanapkach i powoli mam tego już dość. Myślałam o tym, żeby przynieść sobie jakieś warzywa, owoce do pracy, sałatki, tylko nie ma tam odpowiednich warunków, żeby je przechowywać. Z ogólnej lodówki w pomieszczeniu, w którym jemy śniadanie, nie korzystam, bo co jakiś czas ginie z niej jedzenie. Czy ktoś mógłby mi doradzić jakiś sposób przechowywania żywności w tych warunkach? Cytuj
Dany Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Sałatki, jogurty, serki nie obejdą się bez odpowiedniej, niskiej temperatury. Dlatego jak nie ufasz lodówce, to trzymaj na parapecie za oknem, (jeśli jest taka możliwość) . Albo wsadzaj do tej lodówki w zawiązanej reklamówce, podpisanej Twoim imieniem. PRzechowywanie żywności w pokojowej temperaturze nie jest dobrym pomysłem. Cytuj
AnnaK Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 W sklepach są w sprzedaży malutkie bardzo ładne termotorby. Włożysz zamrożony wkład, śniadanko i w ten sposób nic się nie zepsuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.