rybshi Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Czy pojemnik próżniowy to dobry pomysł na prezent urodzinowy dla gospodyni domowej? Cytuj
gatita Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Uważam, że tak ! Osobiście chętnie otrzymałabym taki prezent ! Cytuj
Iwona01 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Rzecz na pewno przydatna w kuchni,ale czy stosowna na prezent? No nie wiem. Ja sugerowałabym jednak coś osobistego,cos tylko dla tej osoby, np.jakis kosmetyk (warto wczesniej dyskretnie dowiedziec sie co preferuje i uzywa), jakis fajny ciuszek,karnet do salonu piekności lub poprostu kupic piękny bukiet kwiatów. A może własnoręcznie upieczony tort? Ewentualnie zamówiony w cukierni ;) ? Cytuj
Panna_Nina Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja osobiście lubię dostawać praktyczne prezenty. Poza tym z kosmetykami czy ciuchami to trudno trafić, a takie pojemniki na pewno się przydadzą. Moja ciocia ma taki wynalazek i jest zadowolona. Nie pamiętam dokładnie jakiej firmy, ale się zapytam i odpiszę. Cytuj
rybshi Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 No właśnie chodzi o to że solenizantka z tego co zauważyłam na przestrzeni lat woli prezenty praktyczne niż osobiste i tak sobie pomyślałam, że może właśnie pojemniki próżniowe. Sama mam i z nich często korzystam, więc pomyślałam że może ciocia też będzie zadowolona jak coś takiego będzie miała u siebie w kuchni (ze sprawdzonych źródeł wiem, że jeszcze nie ma), ale wolałam się skonsultować. Cytuj
Gość edithka Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Widzę ze nie tylko ja wybrałam taki prezent, takie <adres usunięto> to nie tylko praktyczny, ale także estetyczny prezent, moja mama (prawdziwa Pani domu) była zachwycona. Cytuj
gatita Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jakiej firmy te pojemniki ? Cytuj
Gość Garnek24 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Moim zdaniem pojemniki próżniowe na prezent dla gospodyni domowej,to bardzo dobry pomysł. Nie są drogie,ale za to bardzo przydatne w kuchni. Pojemniki sa różnych firm,w zależności od budżetu oraz tego gdzie będziemy je kupowac. Cytuj
TrendCenter_pl Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Jeśli ktoś bardzo inyteresuje się gotowaniem, spędza połowe życia w kuchni i lubi to co robi to owszem, świetny prezent dla gospodyni :) warto się zastanowić! :) Cytuj
Libercio Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Uważam, że pomysł na prezent jest dobry, ale ja raczej kupiłabym takiej osobie ozdobne koszyczki wiklinowe np. do chleba i bułeczek - przy okazji zapakowałabym własnej roboty chlebek i bułeczki serowe. Ja z takiego prezentu bardzo bym się ucieszyła, bo po pierwsze kocham wiklinowe koszyczki a po drugie czułabym, że taka osoba bardzo się postarała z prezentem - w końcu sama upiekła chlebek i bułeczki:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi