Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w trakcie robienia ciasta. Mialam w domu krem w proszku o smaku ajerkoniakowym. Trzeba bylo rozrobic prosze w 300mln mleka i 100 gram margaryny utrzec i polaczyc. Wszystko zrobilam jak nalezy a masa nie chce mi zgestniec co zrobic? Nie jest tez konstystencja az tak plynna, ale jesli mial byc to krem to raczej nie to..... ( Margaryne utrzec to znaczy poporstu zmiksowac>) Czy zrobilam cos zle ..... Pomocy :grin:

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.