sylwuśka Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Jestem w trakcie robienia ciasta. Mialam w domu krem w proszku o smaku ajerkoniakowym. Trzeba bylo rozrobic prosze w 300mln mleka i 100 gram margaryny utrzec i polaczyc. Wszystko zrobilam jak nalezy a masa nie chce mi zgestniec co zrobic? Nie jest tez konstystencja az tak plynna, ale jesli mial byc to krem to raczej nie to..... ( Margaryne utrzec to znaczy poporstu zmiksowac>) Czy zrobilam cos zle ..... Pomocy :grin: Cytuj
Gość Bonia Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 ja do takichgotowych kremow daje mniue mleka niz to jest podane w przepisie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.