Iza22 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Babka wspaniała, bardzo mi zasmakowała. Taka beztłuszczowa wersja placków ziemniaczanych :) Pozdrawiam. Cytuj
Sloczu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Potrawa jest świetna, często ją robię. Polecam z młodych ziemniaków, wychodzi złota jak ta Dorotki. Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Cieszę się, że ta baka ziemniaczana Wam smakowała. Podejrzewam, że kolor tej babki zależy właśnie od rodzaju ziemniaków. Pozdrawiam miłośników ziemniaków :) Cytuj
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jejku, już zapomniałam o tym daniu! Jak byłam mała, moja babcia robiła właśnie coś takiego. Dobrze mieć taki przepis... Dziękuję za przywrócenie wspomnień :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi