Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

ja ostatnio stwierdziłam, że wychodzi mi jakiś "nie taki". dodaje różne mięsa, ale zawsze szukałam tych najchudszych.. i chyba to był problem. dobrze jak mięso ma trochę tłuszczu, który się wygotowuje i nadaje smak. potem można te oka zdjąć, a smak pozostaje.

a w sprawie kurczaka.. to nie prawda, że kurczaki są karmione antybiotykami, czy sterydami. Polska ma bardzo wysokiej jakości drób, który staje się naszym towarem eksportowym.

Opublikowano

Dla mnie najsmaczniejszy rosół jest z mieszanego mięsa np. kawałek wołowego z tłuszczykiem, udko kurczaka, skrzydło indyka i kawałek żeberka wieprzowego, lubię jeszcze do rosołku dorzucić 2-3 suszone grzybki, a czosnek i cebulę to obowiązkowo (bo je uwielbiam  :mrgreen:).

 

Bardzo lubię rosołek z makaronem z dodatkiem zielonej pietruszki, a wiosną z koperkiem - pychotka, jadłam tak kiedyś na weselu i mi zasmakowało - polecam też ;)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.